Over mij

Wat leuk dat je op mijn blog bent! Ik ben Marieke. Ik ben iemand die continu op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Op een dag kwam ineens het besef dat ik in mijn werk alleen niet al mijn creativiteit kwijt kon. En zo ben ik gaan nadenken: hoe dan? Al vrij snel kwam het idee om een blog te starten. En dat is dus wat ik deed. Dit is mijn persoonlijke blog, waarin ik alles met je deel.

Marieke Brouwer

Wie ben ik?

Ik ben dus Marieke. Ik ben 25 jaar oud en woon in het mooie Groningen. Naast mijn woonplaats is dit ook de plek waar ik International Business and Languages en Computercommunicatie heb gestudeerd. Momenteel ben ik werkzaam als trainee bij de Gemeente Groningen. Ik ben ervan overtuigd dat het altijd beter en (hopelijk) ook leuker kan. Maar ik weet ook dat dit niet vanzelf komt, en dat hier tijd en energie in gestopt moet worden. In mijn blogartikelen deel ik hoe ik dit doe. Hoe ik leer. Én hoe ik daarbij probeer mijn leven een stukje beter en leuker te maken.


Wat doe ik?

Ik deel omdat ik het leuk vind. Niet omdat het moet. Een vast upload-schema heb ik dus niet. Ik hoop wel regelmatig artikelen te plaatsen. Ook kan het natuurlijk zo zijn dat niet ieder artikel jou aanspreekt. Hoewel mijn interessegebied vrij breed is, weet ik zeker dat er artikelen zullen zijn die jij minder interessant vindt. Toch hoop ik dat je met plezier mijn artikelen leest. Misschien dat ik je zelfs een beetje kan inspireren het beste uit jezelf te willen halen.